Slovenská gastronómia
Je čas na dobré jedlo
Tu nájdete všetky slovenské recepty a pozrieme sa aj na gastronómiu v slovenských hoteloch a reštauráciách.
Bryndzové halušky so slaninou
Bryndzové halušky sú slovenské národné jedlo. Pripravujú sa zo zemiakov, múky, soli, bryndze a slaniny.
Hŕstková polievka
Hŕstková polievka je klasika, ktorú milujú snáď všetci - vegeteriáni, vegáni i mäsožravci. Moderná a zároveň babičkovská klasika.
Strapačky s kyslou kapustou
Strapačky s kyslou kapustou sú tradičné slovenské jedlo. Základ tvoria uvarené halušky zo zemiakového cesta, ktoré sa miešajú s dusenou nakrájanou kyslou kapustou a malými kúskami praženej slaniny.
Parené buchty s makom
Parené buchty sa pripravujú z kysnutého cesta. Sú plnené väčšinou lekvárom a sú posypané makom. Je to slovenská klasika našich starých mamičiek.
Hotely a Reštaurácie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Experience: Locavit liberioris possedit
- Reputation: Diremit mundi mare undae
- Guide Experience: Spectent tonitrua mutastis
Rady pre turistov
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Private Hike: Locavit liberioris possedit
- Transportation: Diremit mundi mare undae
- Great Facilities: Spectent tonitrua mutastis